Postnord

180302
 
För en tid sedan väntade bloggaren ett paket, transporterat av Postnord.
Eftersom han inte hade möjlighet att bevaka stället, där paketet skulle levereras, ringde han Postnord, där en fullständigt skallskadad dam förklarade, att han i princip inte hade med frågan att göra. Postbilen kom, när den kom, och någon förvarning var det inte tal om.
 
I onsdags, vid 14-tiden, beställde bloggaren en pryl från Apple. Han funderade inte varifrån den skulle levereras, men den skulle levereras två dygn senare.
 
Men den leveranstiden stämde inte alls. Under aftonen kom nämligen ett meddelande, om att paketet, som levererades från Holland, skulle anlända redan dagen efter.
 
Och inte nog med detta. 
Under förmiddagen, då paketet skulle levereras, fick bloggaren ett telefonsamtal från TNT, som stod för leveransen sista biten. Man undrade, om bloggaren var hemma, när paketet skulle levereras inom ett par timmar, eller hade han andra förslag på var man skulle lämna paketet.
 
Bloggaren meddelade, att han var hemma, och leveransen kunde ske när som helst.
 
När budet tog av från väg 195 och åkte in i Hjo, meddelades, att bloggaren kunde gå ut på sin parkering och hämta paketet. Från beställning till leverans från Holland: 18 timmar.
 
Något för Postnord att leva upp till, eller…
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0