Rivna russinskal

151206
 
Sedan i torsdags eftermiddag har bloggaren - dock utan framgång - försökt skala russin.
Russinskalen skall han därefter riva, men det är otroligt svårt, för att inte säga omöjligt, att skala russin.
 
-  Vilket idiotiskt påfund, utbrister vän av ordning, men nu skall ni få reda på varför bloggaren hemfallit åt denna Sisyfossyssla.
 
 
Det var nämligen så, att bloggaren, precis som de flesta andra torsdagar vid pass kl 14.40, kastade sina örons ljus på radions P4 Extra. Vid denna tidpunkt lämnar nämligen CJ Granqvist veckans vintips, och bloggaren blir varje gång ytterligt förundrad av alla de smaker, som CJG kan känna av de olika vinerna i sin munhåla, exempelvis smörade ekfat; något som bloggaren aldrig smakat, dock mest beroende på att han bland sina inventarier saknar ekfat.
 
Men denna gång kom smaken också bl.a. från rivna russinskal, och där har ni förklaringen.
 
Bloggaren hade ett par burkar russin hemma, och han satte igång.
Men fortfarande har han inte begripit hur man skalar russin och än mindre hur man river skalen.
Kan någon hjälpa honom?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0