Spaningar

150801
 
Bloggaren konsumerade sin lördagswhisky i lugn och ro, då han kastade sina ögons ljus ut genom fönstret och fick se en massa bilar i parken.
 
 
Det var bara gamla bilar; bilar som var moderna i bloggarnes barn- och ungdom.
Var kamaxlarna var placerade, funderade han aldrig över.
Vissa hade överliggande, andra underliggande, men även om de låg i baksätet eller kofferten, brydde sig inte bloggaren, bara bilarna fungerade till vad de skulle.
 
 
Men, så fick bloggaren, sedan han besiktigat bilarna, på TV, se en professor i tvåspråkighet.
En ny erfarenhet.
 
Han skulle nämligen också vilja se en professor eller åtminstone en docent i tre- eller fyrspråkighet för stt se om det var någon större skillnad professorerna/docenterna emellan.
 
Han fick därefter på samma TV-kanal se ett inslag om en präst, i Norrbotten, som hävdat, att han är homo- och islamofob.
Ordföranden i kyrkofullmäktige (s) verkade synneligen indignerad, och hon hade anmält prästen till domkapitlet för lämpliga åtgärder.
Vilka åtgärder det handlar om sk*ter bloggaren blankt uti, men han trodde, att kyrkan sedan många år var skild från staten, vilket inneburo, att polititiken lämnat kyrkan, men så är tydligen inte fallet, åtminstone inte i Norrbotten, där kyrkofullmäktiges ordförande är invald av det socialdemokratiska arbetarpartiet.
Inte trodde bloggaren, att sossarnas engagemang i kyrkan var så stort, att man besatte posterna efter partitillhörighet och inte efter kyrkligt intreesse, särskilt som Svenska Kyrkan numera inte har högre status än vilken annan idéell förening som helst, men han bedrog sig tydligen å det grövsta.
 
När han sedan skrev detta blogginlägg, hojtade hans k. hustru, att di Leva Magnusson visades på TV, vilket innebar, att bloggaren fortsatte att skriva. Att gå in till TV-apparaten och se på denne di Leva Magnusson var helt otänkbart. Han ville nämligen inte ha sin och sin k. hustrus TV-apparat nerspydd.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0