Friaren

110926

I de s.k. kvällstidningarna har man under den gångna veckan kunnat läsa den stora nyheten om att en bonde någonstans i Sverige bedragits inte bara en gång utan två av två helt oberoende damer.

Bonden ifråga har tydligen ställt upp i ett TV-program, där han utlovats napp av diverse undersköna damer.

Ja, han har visst själv kunnat välja.

 

Hans besvikelse var emellertid stor, när det inte blev något hångel på något, som kallas gruppdejten. (Bloggaren vet knappast vad en gruppdejt är, men han kanske är allt för gammal för sådant.)

De utvalda damerna var nämligen ofina nog att inte flirta i tillräckligt hög grad, och fjära damer är inget en riktig karl uppskattar särskilt högt, har bloggaren hört sägas.

 

Men nu har det dessutom uppdagats, att en av bondens s.k. dejter redan har en pojkvän, och en annan pratade med sitt ex varje dag så länge inspelningen fortgick.

 

Om det skall bli napp, får nog bonden vässa sina förförartalanger och samtidigt lägga på ett extra kol, annars finns risken, att han kammar noll, som det så fint heter.

 

Ja, ja, så kan det också gå.

Men vem bryr sig?


Kommentarer
Postat av: kjeld Brandt

Hvis man ikke vidste bedre kunne man tro at billedet var manipuleret. Imponerende størrelse ... Men det er du for klog til at gøre. Og så har du god humor. Griner ofte over rovdyret der allerede har skiftet til vinterpels.

2011-09-27 @ 16:28:41
URL: http://www.new-orleans-delight.dk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0