Skål

101203
Som den ivrige bloggläsaren torde ha sig bekant, så avhandlades, dagarna 17 och 18 november innevarande år, under denna blogg ämnet oxsvanssoppa.
Efter det stora koket avnjöts ju soppan tillsammans med goda vänner.
Men av fyra korumpor och mängder med grönsaker, får man möjlighet att gömma undan en del av det goda i frysen. Den kan sedan tas fram vid festligare tillfälle, vilket inträffade denna dag.
Precis lika många superlativ som vid tidigare tillfälle utropades, och soppan hade inte förlorat ett dugg på att ha förvarats ett tag i frysen.
För att citera en gammal arbetskamrat:
Ju längre den står, desto bättre blir den, soppan alltså.

Kommentarer
Postat av: Kjeld Brandt

Så kender jeg dig igen.

2010-12-04 @ 16:04:15
URL: http://jazzkjeld.typepad.com/svaneke/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0