Bättre hålla käft…

180321
 

Nu har den där Fridolin gjort bort sig igen. För vilken gång i ordningen går i skrivande stund inte att reda ut, men många gånger är det, och det avspeglar sig  med kraft i väljarundersökningarna, där han tillsammans med sin kompis Lövin hamnar längst ner på förtroendelistan.

 

Men vad har han nu gjort, frågar sig vän av ordning?

 

Hjo, departementet har ordnat med att programmering skall in på skolschemat till hösten, men lärarna har inte utbildats för detta. Inte ens i nuvarande lärarutbildning ingår programmering som ämne.

 

Enligt Malin Siwe på Expressen kände sig åtta av tio lärare osäkra på hur de skulle kunna bedriva undervisningen, när LR (= fackorganisationen) frågade sina matematiklärare.

 

Men Fridolin låter sig inte förtröttas inom området: ”Spy floskler ur käften”.
Han skyller nu ifrån sig på kommunerna, trots att programmering inte ens ingår i lärarutbildningen.
Korkat, sa Bill.
Superkorkat, sa Bull.

 

För Fridolins del kan man konstatera, att det är bättre att hålla käft och låta folk tro, att man är en idiot, än att tala och skingra varje tvivel.

Så som han genom åren talat, finns varje tvivel skingrat för mycket länge sedan, men han håller sig kvar i fader Löfvens famn – än så länge.

 

 

På tal om hr Löfven: Han har ju uttalat, att man måste satsa på glesbygden, så att storstadsborna har någonstans att ta vägen på sin lediga tid…
Tala om grodor.

 

Nog om regeringen. Nu övergår bloggaren till oppositionen, där hr Kristersson har sin egen Fridolin, nämligen Hanif Bali.

Att låta denne fjant vara kvar inom moderaterna säger mer om hr Kristersson och moderaterna än om hr Bali.

 

-  Det sägs, att vi har de politiker vi förtjänar, men så illa har vi väl ändå inte betett oss, undrar bloggaren.

 

Bilden: Hr Löfven framför bloggarens piano, vid tillfälle då båda stod för underhållningen. Bloggaren spelade piano, medan hr Löfven reciterade partiprogrammet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0