Feminism

170502
 
Idag är en annan dag - inte längre första maj med plakat och paroller, men vi börjar med ett konstaterande:
Vitsipporna står fortfarande i full blom.
 
 

Det har efter Svenskans granskning om valet av Saudiarabien som medlem i FN:s kvinnokommission framkommit, att av 47 av de röstberättigade staterna röstade JA, medan sju stater lade ner sin röst.

 

Alltså röstade ingen stat NEJ, vilket betyder, att Sverige antingen röstade JA eller lade ner sin röst.

 

Den svenska ”feministiska” regeringen har alltså i högsta grad medverkat till att världens mest kvinnoförtryckande stat valdes in i FN:s kvinnokommission.

 

Man häpnar.

 

I tid och otid gapar man om det fantastiska arbete den svenska ”feministiska” regeringen gör för att stötta kvinnor och störta kvinnoförtryck världen över, men när det kommer till skarpt läge visar sig feminismen endast bestå av sketet munväder.

 

Onekligen kommer man att tänka på ordspråket:
Bättre hålla käft och låta folk tro att man är en idiot

än att tala och skingra varje tvivel.

 

Kanske något för excellenserna Löfven och Wallström att ta efter.

 

Men det är givet, att man inte retar Sveriges viktigaste handelspartner i Mellanöstern med en export värd runt tio miljarder SEK per år (SvD) utöver det man tidigare gjort. Det räckte tydligen med den "feministiska" utrikesministerns tidigare kritik av bristen på mänskliga rättigheter i Saudiarabien, där hon även använt uttryck som ”medeltida metoder”; ett uttryck hon fick äta upp med ränta, sedan Saudierna visat klon och förre talmannen von Sydow fått regeringens uppdrag att medla i den spirande konflikten, med vilket han lyckades.

 

Priset på den svenska regeringens s.k. feminism är härmed fastställt, samtidigt som första maj ligger ett helt år bort - låt vara minus en dag.

 

 
Från regeringens sida har nu kommit ett förtydligande om omröstningen:
Det fanns bara två alternativ att rösta på, nämligen JA eller att lägga ner sin röst. Något NEJ-alternativ fanns inte.
Det låter som om man flyttats tillbaka till sovjettiden och valen där eller varför inte till Nordkorea.
 
Att FN:s omröstningar är till den milda grad så odemokratiska, och att den svenska "feministiska" regeringen inlåter sig i ett detta tramsande är synnerligen märkligt.
 
-  Skulle jag ställts inför ett sådant röstningsförfarande, skulle jag omgående resa mig upp, gå bort till dörren, öppna densamma och gå ut, samtidigt som jag skulle dra igen den bakom mig med en fet smäll, avslutar bloggaren dagens inlägg. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0