Usel nivå

170625

 

En moderat politiker - invandrad, men sedan 26 år bosatt i Sverige - skriver i en debattartikel i veckan som gått, att SD:s ledare inte är välkommen i förorterna, och han tycker det är skandal, att SD inbjöds till politikerveckan i Järva.

 

Arrangörerna av detta evenemang tror sig kunna bli en direkt motpol till Almedalsveckan på Gotland, en i sig mycket vällovlig tanke, men då är det nog viktigt, hur illa man än tycker om SD, att alla riksdagspartierna inbjuds att tala. I annat fall lär Järvaveckan bara bli en kort parentes i den politiska historien, men med det lär vi kunna leva.

 

Däremot borde det inte vara särskilt svårt, att kupera svansen på partiet på så sätt, att andra nazzeorganisationer inte ges tillfälle att föra sina åsikter till torgs. Det handlar nämligen bara om att låta bli att ge dem handlingsutrymme.

 

Men nu jääävlar har det hettat till ordentligt.

SD:s partisekreterare har i en annan debattartikel framfört till den invandrade M-politikern:
”Du är inte välkommen i Sverige”.

 

Att partisekreterarens debattnivå inte ens hör hemma längst ner i en gödselstack är en sak, men innehållet i den redovisade åsikten lär tydligen prägla partiets mörkbruna ställning i det politiska Sverige. Detta löser man emellertid knappast genom att neka ett av de största partierna i Sveriges Riksdag att delta i evenemang, där övriga partier inbjudits att medverka.

 

Länge har SD ignorerats av den övriga politiska eliten, men med vilket resultat?

Partiet bara växer och växer, och den dag de riktiga - såväl bildligt som bokstavligt talat - busarna satts åt sidan till förmån för personer, som kan föra sig i den politiska sfären, är det politiska mörkret nära.

 

 

Det borde snart vara dags för övriga partier att ta den riktiga fajten med SD och därmed klä av dem ända in på det politiska skinnet.

Skulle inte invånarna i kungariket därmed se SD:s totala skröplighet, får vi det politiska samhälle som har sina rötter i det tyska som började växa fram på 1930-talet och slutade i…

Ja, ni vet vad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0