Pajaskonster

170621
 
Som alla vet vid detta laget, är den svenska polisen i stor kris.
Man kan fråga sig, om den har gått helt i stå. Trots utredningsförutsättningar avslutas ärendena, vilket innebär, att de får samma status, som de, där brottet lösts.
 
Pappan bakom det hela heter Dan Eliasson och han har visat att han inte under några omständigheter är vuxen rollen som rikspolischef.
 
Den senaste fadäsen måste väl vara den, där han lägger ner polisstationen i Järva, utanför Stockholm. Järva omfattar tre synnerligen kriminellt belastade områden, kanske de mest kriminella, men istället utökar han dessa områden med sex nya.
 
Idag har han i en presskonferens bett om hjälp för att polisens situation skall klaras upp.
 
Vore det inte bättre om han ägnade sig åt det, som han är satt att sköta, nämligen polisens organisation.
Räcker inte pengarna, får han väl gå till sin huvudman och begära mer, så att buset inte tar över Sverige helt och hållet.
Skulle huvudmannen (regering och riksdag) inte gå med på detta, har det bara funnits en väg ut ur det hela för Eilasson, nämligen att lämna in den polisbricka han aldrig gjort sig förtjänt av.
 
Han har haft så mycket i sitt CV-bagage, att det inte borde varit några problem att skaffa ett nytt jobb, men han har framhärdat i sitt tramsande om den svenska poliskåren i så hög grad, att den idag inte ens gör skäl för namnet, samtidigt som han själv försatt sig i den situation, där hans CV totalt utraderats.
 
Han har nämligen bevisat för såväl sig själv som för alla andra, att han är en odugling, som snarast borde vallas in  i statens elefantkyrkogård, där han knappast skulle kunna göra någon särskild nytta, men inte heller ställa till med mer jävelskap, fast med bibehållen lön ett tag framöver. Det borde dock vara värt priset för alla oss svenskar, som under senare år berövats den polis vi förtjänat. 
 
 
Låt denna bedrövliga piluska symbolisera den lika nervissnade polisorganisationen i Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0