Första halvåret 2017

170630
 
Snart kan vi lägga första halvåret 2017 till handlingarna.
Världen verkar inte ha blivit tryggare att leva i, vilket lilla pippin på bild fått erfara.
 
Tänk att med full kraft flyga in i fönstret, bryta nacken och därefter bli upplockad i en bajspåse, främst avsedd för hundar, och sedan hamna bland hushållssoporna, utan vare sig psalmsång eller andra högtidligheter.
 
 
Dessutom verkar det som om den bangladeshiska säkerhetspolisen är betydligt mera nitisk än den svenska, eller vad sägs om att mitt framför dignitärer i den svenska regeringen omhänderta en journalist, som ackrditerats för att utföra sitt jobb under den bangladeshiske premiärministerns möte med bl.a. den svenske statsministern och radera hans bilder, utan att vare sig dignitärerna själva eller den svenska säkerhetspolisen ingriper.
 
Är det så lätt att välta grundlagsskyddade rättigheter precis framför nosen på de, som står för svensk lagstiftning, undrar man hur de där tre legosoldaterna på Gotland med sin stridsvagn skall hindra ryssen att komma hit (se bloggen 170626).
 
 
Även om det läcker i Vätterns bottenplugg, finns fortfarande tillräckligt med vatten för fritidsbåtarna i Hjo hamn. Värre är det för Ångaren Trafik, som snällt får stanna i hamn p.g.a. slöa tjänstemän på kommunen, som inte fått tummen ur det berömda hålet för att ansöka om muddringstillstånd.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0