Nerslag i media

170831

 

Ej blott uti den skandalösa veckopressen, utan jämväl uti drakar, som anser sig stå över veckotidningarnas erbarmliga trams, kan man dagligdags läsa om Anna Book och familjen Wahlgren.

 

Emellanåt halkar också allas vår Kikki in på ett hörn, som i maj månad, när katten dog. Den blev överkörd, och sorgen var enorm.

 

Nyligen uttalade hon sig om sin nuvarande situation.

Hon är nykter sedan fyra år - vackert menar bloggaren, men hon har det svårt med kärleken.

Hon vet inte om männen är intresserade av artisten Kikki eller människan Ann-Kristin.

Därför har hon lagt kärleken på is, vad nu detta har för allmänintresse, frågar sig bloggaren.

Allt detta kan man läsa om i Expressen den 28 augusti i år.

 

Anna Book har annars tagit över Kikkis roll i media.

Det hotas i parti och minut i tidningarna om ett kommande TV-program i någon av reklamkanalerna, som heter Biggest Loser VIP, där Book lär medverka.

 

-  Under programmets gång lär hon ha tappat bort en stor del av sin kroppshydda, och inget fel med det, menar bloggaren, men är det så intressant för Expressens läsare, frågar han sig.

-  Under senare tid har hon dessutom fått helt nytt garnityr någonstans mellan näsan och hakan.

Porslinskronor, vita. Så vita, att man av ren självbevarelsedrift - likt vid solförmörkelse - måste använda sig av sotat glas, när man till äventyrs skulle möta henne.

 

 

Det framgår också, att hon nu ångrar att hon förminskade brösten vid 18 års ålder. Hennes viktnedgång orsakar nämligen en markant minskning av bröststorleken, och hon funderar nu på att göra en - som hon säger - justering.

-  Rätt tänkt, menar bloggaren, något sarkastiskt. Risken är ju annars, att hon får taxöron strax ovanför naveln, men har det någon betydelse?

Blicken fastnar ju ändå bara på hennes nya garnityr, det garnityr som bländar värre än solen vid en solförmörkelse.

Allt detta kan man läsa om i gårdagens Aftonbladet.

 

Familjen Wahlgren skall vi bara inte tala om.

 

Förutom i den veckovis utkommande skvallerpressen, kan man nästan varje dag läsa om familjen i Expressen och Aftonbladet.

Ömsom är dottern Bianca och morsan Pernilla som hund och katt, ömsom hur kärvänliga som helst mot varandra, och i allt detta slinker sonen Benjamin in på ett hörn.

 

Men vad har de gjort för att allt detta mediala ljus skall lysa över dem?

-  Inte mycket, menar bloggaren.

I dagens Expressen kan man läsa om morsan Pernillas plumpa skämt mot dottern Bianca mitt under dennas sorg.

Hon lär nämligen ha fått den s.k. korgen - blivit dumpad…

 

Men vem bryr sig?

-  I vart fall inte jag, framhåller bloggaren, men jag kan inte undgå de stora krigsrubrikerna runt dessa kvällspressens kelgrisar.

 

 

-  Men, menar vän av ordning, du verkar ju vara väl insatt i ämnet?

-  Hjovisst kan man tycka så, svarar bloggaren, men det är inte så lätt att undvika.

-  Varje dag läser jag bl.a. Aftonbladets och Expressens webbupplagor, och då kan jag inte undvika eländet, eftersom Books, Wahlgrens och Kikkis vedermödor ligger nyhetsflödet tillsammans med allvarligare nyheter som Trumps och Uns allt högre samtalston och nio nya trix för att hon skall komma under älskogens gång.

 

-  Om nu de i blogginlägget nämnda personerna skulle vara så kåta på uppmärksamhet och mediapublicitet, vore en sak, men såväl Aftonbladets som Expressens chefredaktörer borde ha så mycket vett i skallen, att man skulle inse, att dessa artiklar saknar allt nyhetsvärde och de hör definitivt inte hemma mellan Trump/Un, orkanen Harvey och Transportstyrelsens fortfarande oavslutade bravader.

 

Gomidda’   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0