Fi mm

170427
 
 
Läst i X:et:
Arbogakvinnan har gjort slut med sin nästan 25 år yngre älskare.
Bloggaren ställer några frågor:
Hur gick det till?
Hur vet X:et detta?
 
Vet älskaren om det?
Vem är hennes budbärare?
Det är nämligen så, att båda sitter häktade med de strängaste restriktioner man har i kungariket, och då är det inte så lätt att få igenom ett meddelande mellan två olika häkten (Uppsala och Karlstad), men X:et har kanske hjälpt till?
 
 
Läst i AB:
Fi:s nye partiledare, doktorand i genusvetenskap vid Linköpings Universitet, lär ha skitit i det blå skåpet.
Hon har nämligen inte uppgivit källan till det material hon presenterade vid en genuskonferens i Göteborg, utan presenterade det som egen forskning, samtidigt som materialets upphovskvinna, doktorand i samma ämne vid Göteborgs Universitet, satt i publiken.
 
Partiledaren har nu sträckt sig så långt att hon bett om ursäkt för sitt misstag(?!?), men med detta nöjer sig icke forskningsbranschen. Partiledaren är nu polisanmäld för sitt tilltag.
Företrädare för Göteborgs Universitet uppger, att alla inblandade är inskolade i forskningsetiken från dag ett, därmed punkt.
 
Bloggaren har tidigare konstaterat, att vi har de politiker vi förtjänar, men det vore ändå väl magstarkt att få in denna fuskande kvinna i riksdagen.
Så illa har vi väl ändå inte tjänat???
 
 
OBS!
Bilderna har inte det minsta med blogginlägget i övrigt att göra. De är bara med för att i viss mån liva upp dagens eländiga text.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0