Den ovillige monarken

110418

För några dagar sedan fick bloggaren till låns en bok:

 

"Den Ovillige Monarken", boken om kungen. Trots att flera andra tidigare haft den till låns, verkade den helt oöppnad, men bloggaren öppnade den, och läste den - med stort intresse.

 

Boken präglas av en föredömlig research, är mycket välskriven, och det synes som om författarna handskats väl med källmaterialet.

 

Det är en otroligt intressant läsning om monarkens alla steg i livet, och då skall noteras, att sådana felsägningar som skedde i Arboga inte finns med, utan granskningen ligger på ett helt annat och betydligt allvarligare plan.

 

Alla monarkens fruntimmersaffärer, som bloggaren redan var bekant med, sedan en av Expressens nattredaktörer för många år sedan välvilligt berättat om dessa, må vara en sak, men att i den organiserat kriminella världen utsätta sig för de risker, som vår statschef gjort, är inte bara skandalöst. Det är rent ut sagt oförskämt mot oss alla gnetande svenskar som försöker hålla oss på den smala vägen genom livet.

 

Nu vänder vi blad, eller vad det nu var han sade till alla journalisterna, när innehållet i boken blev känt, men så lätt borde han inte kommit undan!

 

Är det denna undfallenhet som menas med "För Sverige I Tiden", tror bloggaren, att det är dags att stoppa världen och hoppa av.

Foto: Bloggaren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0